O nama

Firma d.o.o. Stolarkomerc je u vlasništvu porodice Kendić.
Osnovana je 1987. godine kao zanatska radnja. Uz stalnu tendenciju i rast firma se spezijalizirala za proizvodnju unutarnje stolarije.
Stolarkomerc d.o.o. se nalazi u Velikoj Kladuši na zapadu Bosne i Hercegovine. Velika Kladuša graniči sa Republikom Hrvatskom što nam omogućuje lakše i brže plasiranje naših proizvoda na ino-tržište.
Stolarkomerc d.o.o. Velika Kladuša posluje sa menadžmentom i stručnim kadrom iz oblasti drvnih tehnologija. Firma posjeduje vlastiti prostor i pogon za proizvodnju unutarnje stolarije.
Stolarkomerc d.o.o. proizvodi sobna (unutarnja) vrata, vrata sa staklom, klizna vrata sa kazetom i bez kazete, dvokrilna sobna vrata i ulazna vrata za stanove.
Pogon je podijeljen na furnir program vrata, CPL program i RAL program (bijela vrata i ostale boje).
Misija ovog preduzeća je povećanje produktivnosti svih proizvodnih jedinica, unaprjeđenje strojnog parka kao i podizanje sposobnosti svih uposlenika i njihove kvalifikacije.
Poslovanje preduzeća d.o.o. Stolarkomerc ovisi o zadovoljstvu kupca stoga nastojimo razumjeti sadašnje i buduće potrebe naših kupaca, ispunjavati njihove zahtjeve i nadmašiti njihova očekivanja.

ID BROJ: 4263277500006
PDV BROJ: 263277500006
Rješenje o upisu: U/I-1706/04 Kantonalni sud Bihać
Porezni broj: 11350068